Trouwambtenaar met passie!

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk/geregistreerd partnerschap/renewal of the vows (her belofte)

De kroon op jullie relatie.

En nu zijn jullie op zoek naar een trouwambtenaar die jullie verhaal het beste kan verwoorden.
• Iemand die op de juiste momenten jullie verhaal serieus maar ook grappig en sappig kan vertellen aan alle genodigden op de meest liefdevolle dag ooit!
• Iemand de een aanstekelijk enthousiasme verspreidt.
• Iemand die alle tijd neemt die nodig is om een onvergetelijke ceremonie vorm te geven.

Een cocktail van Passie & Liefde!

Naast mijn passie mooie verhalen te verwoorden is mijn andere passie paarden. Dus mochten jullie een trouwambtenaar te paard willen , die mogelijkheid bestaat echt.

Oneindige mogelijkheden
De mogelijkheden van trouwen te paard zijn heel divers.
Samen met jullie bekijk ik welke mogelijkheden er zijn en hoe jullie de meest mooiste en betoverendste deel van de dag, jullie ceremonie onvergetelijk kunnen maken.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
Alleen ik te paard, alleen de bruid te paard, alleen de bruidegom te paard of wij alle drie?
Hebben jullie al kinderen of bruidsmeisjes/jonkers en die willen de ceremonie ook te paard bijwonen? Of wat denken jullie van het paard dat de trouwringen komt brengen die dan mooi zijn ingevlochten in de manen.
Alles kan!!
Wanneer jullie als bruidspaar ook te paard willen arriveren dan is dit wel op jullie eigen paarden of paarden die door jullie zijn geregeld.
Zelf zet ik mijn eigen Fries paard Bauke – Beer in alles jullie mij als trouwambtenaar te paard willen.

Hou er wel rekening mee dat een entree en ceremonie te paard bepaald eisen stelt aan de locatie.
We kunnen namelijk niet zomaar met een paard het gemeentehuis binnenlopen.
De voorkeur gaat uit naar een buitenlocatie, zoals het strand of een bos. Jullie kunnen er ook voor kiezen om op eigen locatie te trouwen.

Om de dag zelf zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, oefenen we een of twee keer van tevoren samen met de paarden. Als dan blijkt dat bepaalde dingen toch niet zo goed lukken, of het risico blijkt te groet, dan moeten we samen een andere oplossing zoeken.
Er zullen net zoveel gesprekken plaatsvinden als nodig is.